HERSTELLING AAN HUIS

In sommige gevallen is het beter om een herstelling aan huis te laten doorgaan of vaak verkiest de klant deze manier van werken omdat het gewoon gemakkelijker is. U hoeft zich niet te verplaatsen en u beschikt over de mogelijkheid om vragen te stellen tijdens ons bezoek.

COMPUTERS & RANDAPPARATUUR

Coppens Hofman levert niet enkel computers en randapparatuur van de gekende merken, maar stelt ook computers zelf samen naar ieders behoeften. Zo betaalt u niet voor zaken die u niet nodig heeft. Verder leveren we ook randapparatuur en zorgen we voor de configuratie en integratie in uw netwerk.

WEBSHOP

Koopt u liever online om achteraf toch te kunnen genieten van onze service of dienst na verkoop. Geen probleem. Via onze shop kan je eenvoudig alle producten bestellen. Volgende dag in huis!

DATA RECOVERY

Een defect van uw opslagmedia kan verder komen uit logische schade (het medium werkt nog, maar bestanden zijn onvindbaar) of mechanische schade (het medium werkt niet meer). Geen nood, in beide gevallen is data vaak (gedeeltelijk) te herstellen.

SOFTWARE

Kies voor optimale softwareprogramma’s en laat je bijstaan door Coppens-Hofman. We zijn partner van Microsoft, Norton Antivirus, Panda en Adobe. Microsoft Office is jouw ideale oplossing wanneer je toepassingen als Word, Excel en Powerpoint wil gebruiken. Wil je zeker zijn dat je toestellen en gegevens beschermd zijn tegen spyware en spam? Ga dan in zee met Norton Antivirus voor een optimale bescherming. Panda is een andere topper in het veiligheidsassortiment, en beschermt je digitale data en apparaten. Tot slot biedt Adobe particulieren de tools, apps en services om op elk moment en eender waar creatief aan de slag te gaan.

Apple

Wij zijn dé specialist wat betreft Apple producten. Van MacBooks, over iMacs tot iPhones en iPads. Wat jij zoekt, daar bieden wij het gepaste antwoord op. We zorgen niet alleen voor de verkoop, levering en installatie, wij onderhouden en herstellen ook jouw Apple apparatuur.

  • UPGRADE
  • Virussen verwijderen, vervangen van onderdelen, herinstallatie, enz. Na een upgrade van bijvoorbeeld een harde schijf, processor, geheugen, grafisch kaart,… kan de pc weer een tijdje mee. Als blijkt dat een upgrade niet zinvol is, kan er een nieuwe pc naar uw wensen worden samengesteld.

  • THUISNETWERK
  • Wanneer u in het bezit bent van twee pc’s of meer, kan Coppens Hofman een thuisnetwerk installeren. Op basis hiervan kunt u op eenvoudige manier bestanden, mappen en/of printers delen.

  • VIRUSVRIJ MAKEN
  • Coppens Hofman redt op een deskundige manier uw waardevolle bestanden na een virusfunctie en geeft u ook advies over het voorkomen van soortgelijke problemen. Sommige virussen kunnen echter schadelijk zijn, er is nooit 100% garantie dat al uw bestanden daadwerkelijk gered kunnen worden bij ernstige problemen.

  • HULP OP AFSTAND
  • U heeft een klein probleem met uw pc? Het is niet nodig om daarvoor uw toestel binnen te brengen. Wij kunnen u helpen vanop afstand!
    Gelieve hiervoor telefonisch contact op te nemen.