Cloud Diensten & Services

Microsoft 365

Microsoft 365 biedt jou en je collega’s alle tools die je nodig hebt om cloudgebaseerd eender wanneer en waar, op elk toestel samen te werken. Ga aan de slag met de Microsoft 365-toepassingen, zo bespaar je meer tijd en haal je betere resultaten. Bovendien wordt de IT vereenvoudigd, blijven de apparaten van je werknemers up- to-date met de nieuwste functies en wordt de gegevensbeveiliging verbeterd.

De Office 365-toepassingen bestaan uit Outlook (beheer eenvoudig je e-mail, agenda, contactpersonen en bestanden), Word (schrijftool voor tekstverwerking), Excel (spreadsheets om een beter beeld te krijgen over je gegevens) en Powerpoint (presentaties op topniveau). Kortom, een pakket waardoor de productiviteit van jouw onderneming verhoogt!

Microsoft Azure

Microsoft Azure biedt cloud computing aan. Op die manier krijg je toegang tot computerdiensten zoals servers, opslag, netwerken en software over het internet (de cloud), op een innovatieve en flexibele manier. In plaats van documenten en foto’s op te slaan op een harde schijf, gebeurt dit nu makkelijk online. Microsoft Azure verleent een steeds groeiende set van cloud services om je organisatie te helpen je zakelijke uitdagingen aan te pakken.

Hosting & domeinnamen

Combell is onze partner wanneer het op hosting en domeinnamen aankomt. Hosting komt erop neer dat je website, webapplicatie of webshop via een server in verbinding staat met de online wereld. De webhost biedt daarvoor online ruimte aan. Continue bereikbaarheid, hoge veiligheid en snelheid vormen de belangrijkste sleutelwoorden in het hostingverhaal. Uiteraard heb je ook een goede domeinnaam nodig om je online succesverhaal te schrijven. De domeinnaam vormt je adres op het internet.

 

Desktop in de cloud

Met KMO in de cloud wordt je vertrouwde pc-omgeving ondergebracht in het beveiligde datacenter van Proximus. De desktop ziet er met andere woorden hetzelfde uit, met hetzelfde startmenu en dezelfde iconen. Op die manier krijg je toegang tot alle gegevens en toepassingen op eender welk toestel met internetverbinding. Het systeem werkt zeer flexibel, transparant, up-to-date, op maat en veilig.

Cloud back-up van Azure

De cloud back-up van Azure biedt een kosteneffectieve back-upoplossing met één simpele klik. Het vereenvoudigt ook gegevensherstel en is makkelijk in te schakelen. Eenvoudig gezegd zorgt deze service van Microsoft voor een ongecompliceerde gegevensbeveiliging tegen zowel menselijke fouten als gijzelsoftware.

Managed Services

All-in-beheer: netwerken en systemen

Onder netwerkbeheer valt het beheer en de beveiliging van een computernetwerk. Zo’n netwerk bestaat uit de infrastructuur van servers, werkstations, kabels en netwerkapparaten. We installeren netwerken en beheren de netwerkinfrastructuur. Daarnaast implementeren wij ook soft- en hardware en onderhouden we de computersystemen van onze klanten.

Infrastructure as a service (IaaS)

Infrastructure as a service (IaaS), is een computerinfrastructuur die via het internet aangeboden en beheerd wordt. Voor deze cloudservice werken we samen met Azure. IaaS is zeer flexibel en gaat mee met de vraag in je bedrijf. Je betaalt dus enkel voor wat je gebruikt. Je vermijdt ook de kosten en complexiteit van de aankoop en het beheer van eigen fysieke servers en infrastructuur. Bedrijven gebruiken IaaS voor big data analyse, het snel opzetten van test- en ontwikkelomgevingen, opslag, back-ups en herstellingen.

 

Voice over Internet Protocol (VoIP)

Voice over Internet Protocol (VoIP), ook wel IP-telefonie genoemd, levert spraakcommunicatie en multimediasessies via Internet Protocol (IP) netwerken, zoals het internet. Wij bieden je SkyHi aan voor VoIP, volledig cloudgebaseerd. Werk je met veel telefonerende medewerkers? Dan bespaar je al gauw 50% kosten ten aanzien van klassieke telefonie. Bovendien is het pakket makkelijk te configureren en bezit het een grote hoeveelheid aan functionaliteiten.

IT Security - beveiliging

Managed Firewall

Tegenwoordig moeten netwerkfirewalls meer doen dan alleen jouw netwerk beveiligen. Ze moeten er ook voor zorgen dat je over een ononderbroken netwerkbeschikbaarheid en robuuste toegang tot cloud-hosted applicaties beschikt.

Barracuda CloudGen Firewall  en Watchguard Firewalls hebben elk hun familie van fysieke, virtuele en cloudgebaseerde apparaten die jouw verspreide netwerkinfrastructuur beschermen en verbeteren. Bovendien bieden we jou op deze manier de ideale beveiligings- en connectiviteitsoplossing voor je onderneming.

Watchguard Firewalls is eveneens een familie van fysieke, virtuele en cloudgebaseerde apparaten die jouw verspreide netwerkinfrastructuur beschermen en verbeteren. Bovendien bieden we jou op deze manier de ideale beveiligings- en connectiviteitsoplossing voor je onderneming.

 

Managed WiFi

We zorgen voor een vlekkeloos beheer van je wifinetwerk op kantoor. Wanneer geconnecteerd zijn echt belangrijk is, dan bieden wij met onze partner Ruckus draadloze toegangspunten voor binnen en buiten, voor elk budget. Of je nu te maken hebt met zeer veel klanten, een wifi-onvriendelijk gebouw, of stijgende klantenverwachtingen, de toegangspunten bieden veilige en betrouwbare omgevingen.

Managed Antivirus

Voor de Managed Antivirus doen wij beroep op Panda Security en F-secure. Computervirussen zijn verleden tijd, want met deze systemen worden virussen tijdig opgespoord, tegengehouden en verwijderd. Je verdedigt je onderneming, bouwt veerkracht op in cyberspace en de meest complexe beveiligingsuitdagingen verdwijnen als sneeuw voor de zon.

 

Advies op maat

Voor advies op maat ben je bij Coppens-Hofman aan het juiste adres. Heb je vragen over softwarepakketten zoals Office 365? Hoor je het donderen in Keulen wanneer je het woord cloud hoort? Heb je geen kaas gegeten van hardware of beveiligingssystemen? Laat je professioneel bijstaan en een boeiende wereld gaat voor je open!

Training

Wens je jouw IT-afdeling te professionaliseren, een krak te worden in Office 365, je managementskills en vaardigheden op te krikken? Volg dan onze trainingen en ga dat trapje hoger!

 

Hardware

PC & Servers

Met onze kwalitatieve hoofdmerken Fujitsu en Hewlett-Packard zorgen wij ervoor dat je (portable) computers en servers aanschaft aan competitieve prijzen. Daarnaast bieden wij ook hardware aan van topmerken als Acer, Dell en Lenovo. We bekijken samen hoe we tot een optimale oplossing kunnen komen, die een meerwaarde genereert voor jouw onderneming.

Smartphones & tablets: Samsung & Apple iPhone/iPad

Technologie verandert razendsnel. Voorzie jouw onderneming dan ook van de meest up-to-date smartphones en tablets. Wij bieden deze producten aan onder de merken Samsung en Apple, absolute toppers in hun categorie.

 

Apple Macbook & iMac

Op zoek naar een geschikte Apple Macbook en/of Apple iMac? Wij denken graag met jou mee en bekijken samen welke features je nodig hebt. Wij bieden jou een voorstel op maat.

Printers & Multifunctionals

Gaande van een eenvoudige printer, tot een all-in-one multifunctioneel apparaat waarmee je onder andere kan printen, scannen, kopiëren en e-mailen. Met merken als Kyocera, Brother, HP, OKI zit je beslist goed!

 

Managed printing

Met managed printing kan je printoplossingen aankopen of huren met een onderhoudscontract via Kyocera. We sluiten een serviceovereenkomst af voor al jouw toestellen, het onderhoud ervan en de voorraad. Dit zorgt niet alleen voor continuïteit, maar ook voor scherpe besparingen.

VoIP cloud telefonie

Jouw zakelijke telefonie verloopt het vlotst via het internet, met de cloudgebaseerde aanbieder Skyhi. Kies je hiervoor, dan heb je geen centrale meer nodig, gaat de gesprekskwaliteit omhoog, zijn de functionaliteiten gigantisch uitgebreid en is het bovenal gebruiksvriendelijk en voordelig.

Software

ERP & CRM: TIP Integral

Met TIP Integral bieden wij passende ERP-oplossingen aan. Het Enterprise Resource Planning softwarepakket (ERP) of managementsoftwarepakket, is één van de meest uitvoerige managementoplossingen. Dagelijks wordt deze software gebruikt voor het beheer van aan- en verkoop, boekhouding, maar ook klantenrelaties.

Het managen van jouw klantenrelaties, of customer relationship management (CRM) wordt ook door TIP Integral onderbouwd. Op een eenvoudige manier verzamel en beheer je jouw klantengegevens. Het softwaresysteem zorgt ervoor dat je de juiste marketingstrategieën implementeert om klantenrelaties te perfectioneren.

 

Security: Panda Endpoint & Advanced Threat Protection

De wereld van digitale beveiliging verandert als de bliksem. Het beveiligingspakket van Panda, de Panda Adaptive Defense, waarin oplossingen zijn geïntegreerd voor Endpoint Protection en Endpoint Detection and Response, garandeert 100% beveiliging en bescherming voor al jouw werkstations, apparaten en servers. Het pakket dekt werkelijk alles: van het netwerk (firewall), over e-mail en web tot externe apparaten.

De geavanceerde technologie van F-Secure combineert de kracht van digitale algoritmes met de nieuwste menselijke expertise om jouw bedrijf en zijn gegevens te beschermen tegen cyberaanvallen.

Microsoft 365 & Office 365

Samenwerking en connectie, daar draait het om in een bedrijf. Uiteraard heb je hiervoor gepaste software nodig. Ga aan de slag met Microsoft 365 of Office 365. Waarom? Omdat enerzijds Office 365 een uitgebreid assortiment van handige tools voorziet die de productiviteit op de werkvloer verhoogt. Dit gaat over office tools die communicatie en samenwerking ondersteunen, maar ook monitoring en analyse tools. En omdat anderzijds Microsoft 365 nog completer is, en naast Office 365 ook Enterprise Mobility & Security (EMS) en een Windows 10 Enterprise licentie bevat. EMS houdt in dat verscheidene toestellen en gebruikers op verschillende locaties makkelijk beheerd en beveiligd kunnen worden.

 

Adobe Creative Cloud

Voor kleine, middelgrote ondernemingen en afdelingen biedt Adobe Creative Cloud je toonaangevende software om je te onderscheiden op vlak van ontwerp, fotografie, video en web. Er worden meer dan 20 applicaties aangeboden voor elk niveau.

Autocad Lite

Ingenieurs en tekenaars moeten over een degelijk programma beschikken om tekeningen en ontwerpen te visualiseren. Om technische tekeningen te maken, adviseren wij Autocad Lite. Sinds jaar en dag een referentie in de wereld van tekenprogramma’s.

 

VoIP cloud telefonie

Jouw zakelijke telefonie verloopt het vlotst via het internet, met de cloudgebaseerde aanbieder Skyhi. Kies je hiervoor, dan heb je geen centrale meer nodig, gaat de gesprekskwaliteit omhoog, zijn de functionaliteiten gigantisch uitgebreid en is het bovenal gebruiksvriendelijk en voordelig.