Cadeautips voor papa

Cadeautips voor papa
Anker

[]

Op zoek naar een origineel vaderdagcadeau? Is je papa een levensgenieter, muziekliefhebber of wil hij altijd de nieuwste snufjes? Een echte chef-kok die op zondag de heerlijkste gerechten op tafel tovert? En ziet hij er graag goed uit?

Bekijk onze cadeautips voor papa hieronder en kies je cadeautje!

We zijn er voor alle papa's! Bezoek of bel jouw Exellent vakman of bestel online. We leveren aan huis of bij je papa! #kooplokaal

Anker

[]

Man scheert zich

Papa, de zachtste

Een goed scheerapparaat doet al het werk voor je papa. Als hij een scheerapparaat van topkwaliteit gebruikt, voelt hij geen pijn en ook niet dat de haren worden gesneden.

TIP voor je papa: scheer met de haarrichting mee. Je kan op het einde nog altijd tegen de haarrichting in scheren als het de bedoeling is om ultrazacht te scheren.

Ben jij meer op zoek naar een trimmer voor hem? Dan ben je hier ook op de juiste plaats. Bij het kopen van een trimmer, is het belangrijk te kijken naar wat hij kan. Zo zijn sommige baardtrimmers ook als haartrimmer voor je hoofd of lichaam te gebruiken.

> Vind het ideale vaderdagcadeau in jouw buurt

Anker

[]

Papa, de grillmaster

Heb je ook zo'n papa bij wie het 'kietelt' om de BBQ aan te steken wanneer het warm is buiten? Of misschien doet hij ook wel aan winterbarbecues?

Nu we vaker thuis zijn, is het sowieso gezellig om met het gezin een BBQ avondje te organiseren en heerlijk te genieten van een brochette, een ribbetje of 'kippenbilletje'.

Bekijk onze BBQ's en accessoires. Wedden dat je papa zeker iets kan gebruiken?

Vind een vakman in jouw buurt

Barbecue met vader
Anker

[]

Muzikale vader

Papa, de muziekfan

Is je papa gek op muziek? Plezier hem met één van deze cadeautips.

Met een DAB radio kan hij voortaan digitaal luisteren. Niet enkel zijn favoriete radiozenders zijn daarop te horen, ook kan hij luisteren naar zenders met speciale 70's, 80's en 90's muziek.

Bluetooth speakers zorgen voor dat ietsje extra en zijn handig als hij in de tuin muziek wil luisteren. Wil je papa zich even in zijn eigen wereldje terugtrekken? Dat kan met een hoofdtelefoon.

Misschien heeft je papa nog LP's liggen? Dan is zo'n old school platenspeler ook wel cool om te geven als vaderdagcadeau.

> Vind het ideale vaderdagcadeau in jouw buurt

Anker

[]

Papa, de levensgenieter

Slaat jouw papa nooit een 'frietje' af, grilt hij graag of bakt hij soms wafels? Dan is hij een echte levensgenieter.

Onze vakmannen selecteerden enkele toestellen zoals friteuses en grills die hem daarbij  kunnen helpen.

En na een maaltijd of bij de wafels is het ook genieten van een heerlijke tas koffie. Met één van onze koffieautomaten smaakt een bakje troost als nooit tevoren!

Vind een vakman in jouw buurt

Man drinkt koffie
Anker

[]

Google Nest

Papa, de huismus

Ook voor papa's die houden van gezellig thuisblijven met het nodige comfort, hebben wij leuke cadeautips.

De toestellen uit het Google Nest gamma maken het leven thuis makkelijker door je te helpen met bijvoorbeeld toegang tot media, taakbeheer en je dagplanning. Meer dan je stemheb je niet nodig.

Een nieuwe smartphone komt ook altijd van pas. Zo houdt je papa contact met zijn vrienden en kan hij iets anders kijken wanneer jullie een tv-programma kijken dat hem niet zo interesseert.

Gaat je papa ook eens graag lopen, dan is een sporthorloge of smartwatch zeker het perfecte cadeau.

> Vind het ideale vaderdagcadeau in de buurt

Anker

[]